Csokoládé & Pálinka workshop – ápr. 12.

Mi történik akkor, ha egy csokoládé- és egy pálinkaszakértő találkozik a város egyik legmenőbb közösségi gasztrohelyszínén? Mondjuk összeadnak. Persze nem matematikai értelemben, hanem inkább az ízek tekintetében. Mindehhez pedig kitalálnak egy egészen különleges ízélmény- kalandot, hogy ezt veletek is megosszák.

Szóval három, a gasztróban kellőképp jártas hölgy – Borbáth Gabriella, Áth-Horváth Zsóka és Pancsovay Zita- összeraktak egy izgalmas csokoládé- és pálinka kóstolót és kitaláltak hozzá mindenféle extrákat. Elmondják majd, amit a pálinkáról illetve a csokoládéról tudni kell vagy érdemes, de ezen felül megpróbálnak minden érzékszervetekre hatni. Ennek része lesz a szaglás, az ízlelés a hallás, a látás, és a tapintás is. És, hogy ne menjetek üres kézzel haza, workshop keretében az este során saját készítésű pálinkás trüffeleket is csinálhattok.

Április 12-én, pénteken este 6 órától Borganika Studióban a kóstolás minden aspektusát kipróbálhatjátok.

Ár: 14.500 Ft/fő, ami tartalmazza a 6 tételes csokoládé- és a hozzá illő pálinkakóstolót, valamint 3 db saját készítésű trüffelt.

Jelentkezés és további információk:
hello@borganika.hu

Ízelítő a kóstolósorból, amit kiváló magyar pálinkakészítőktől, és többnyire díjnyertes Harrer csokoládékból állítottak össze a hölgyek:

1. Cruxx- Kiffer körte- Harrer- Gin-narancs

2. Rézangyal- Barrique szilva- Harrer- Costa Rica Maleku 60%

3. Cruxx- Bogyóvarázs- Harrer- Málna

4. Sauska törköly- Harrer barackos csoki

5. Márton és lányai- Mézes-ágyas-Zölddió- Harrer Venezulea/ Fehér csoki.

6. Harmatrázó- Irsai – Venezual Roo Caribe