Séfasztal – február 23.

Egy este, 8 séf, 20. század eleji vendéglő hangulat és örömfőzés. Egy este, ami az ételek szeretetéről és a barátságról szól. Egy nap, amelyet a séfek együtt töltenek és közös vacsorával zárnak.

“E vacsora a vendéglátás ünnepe lesz: a barátság, a szeretet és
a szakmai elhivatottság együtt “forgatják” majd a fakanalat.” Jakabffy László

Résztvevők:
Bicsár Attila – Traktor Farmfood Restaurant, Sauska48
Kerekes Sándor – Gléda Vendéglő, Őshonos Delikát
Mizsei János – MÁK
Nyíri Szása – Arany Kaviár Étterem
Pataki Ádám – Pataki Cukrászda
Sárközi Ákos – Borkonyha & Textura Étterem
Veszely Attila – Csokoládé Akadémia
Vomberg Frigyes

A VACSORÁRA FOGLALÁS ELINDULT!
Foglalási információk alább.
—————————————–
SÉFASZTAL ÉTEL ÉS ITALSOR
2019. február 23.
—————————————–
Üdvözlőfalat: Zalaszentgróti csigabuche // Lancelot-Pienne Table Round Champagne // séf: Kerekes Sándor – Gléda Vendéglő
—————————————–
Nyúlmáj birsalmával és sóskával // Benedek Péter Hárslevelű 2017. // séf: Mizsei János – MÁK
—————————————–
Fácán erőleves zöldségekkel // ’40 csepp tokaji száraz szamorodni’ – Fanni kertje, Örökség, 2001. // séf: Kerekes Sándor – Gléda Vendéglő
—————————————–
Káposztás kecsege kaviárral // Sabar Kéknyelű 2017. // séf: Nyíri Szása – Arany Kaviár Étterem
—————————————–
Pájsli rántott borjúnyelvvel // Schloss Gobelsburg Kamptal DAC Grüner Veltliner 2017 // séf: Vomberg Frigyes
—————————————–
Gyömbéres céklasaláta, áfonyával, gombákkal // Sebestyén Kadarka 2017. // séf: Bicsár Attila – Traktor Farmfood Restaurant, Sauska48
—————————————–
Őzgerinc túróhabbal, kakukkfüves jus-vel // Balla Géza Cabernet Franc Sziklabor 2015. // séf: Sárközi Ákos – Borkonyha, Textura Étterem
—————————————–
Elődesszert: Libamáj, salotta hagyma, bonbon // Béres Szőlőbirtok 5 puttonyos Aszú 2011. // cukrász:: Veszely Attila, Csokoládé Akadémia
—————————————–
Rigó Jancsi cigánymeggyel // Brill cigánymeggy pálinka // cukrász: Pataki Ádám – Pataki Cukrászda
—————————————–
A vacsora ára: 30 000 Ft / fő, amely tartalmazza az étel és italsort, illetve korlátlan vízfogyasztást az este folyamán.
—————————————–
Közreműködők:
Deli János, Gléda Vendéglő, tulajdonos, házigazda
Kerekes Sándor, Gléda Vendéglő, tulajdonos, házigazda,
Petzold Attila, Brill Pálinkaház, sommelier
Tüü Péter, Arany Kaviár Étterem, sommelier
Pintér Árpád, Pixeltaster, fotós
—————————————–
FOGLALÁS A VACSORÁRA:
🥂 A vacsorára az info@gledavendeglo.eu email címre várjuk a jelentkezéseket.
🥂 Emailben visszajelzünk, hogy van-e még hely és elküldjük a fizetési információkat.
🥂 Az esemény korlátozott helyeire való tekintettel csakis előre foglalással és a vacsora árának átutalásával biztosítjuk a helyeket.
🥂 Lemondás esetén pénzvisszatérítés nincs, de az illető küldhet maga helyett valakit.
—————————————–
Helyszín: Gléda Vendéglő