Fine Food & Flow a Bárkert Bistro-ban ~ Vol.II. – febr. 24.

Egy csodás délelőtt, a Bárkert Bistro impozáns falai között!

Szappan Petra így foglalja össze, hogy mire is számíthatunk:

“A napot egy hosszabb (105 perces) flow gyakorlással indítjuk, ahol most a hátrahajlások lesznek fókuszban. A gyakorlásra úgy készülök, mint egy mini worksop-ra, ahol beavatlak Titeket a hátrahajlások alapjaiba, elméletébe is, izgalmas rávezető gyakorlatok kíséretében.

Az órát egy közös mini meditációval zárjuk majd, ahol elmondom nektek a meditáció alapjait, hogy otthon is el tudjátok kezdeni majd a gyakorlást. A meditációhoz, legújabb szenvedélyemnek hódolva hozok Nektek egy speciális illó olajat, ami segít, hogy könnyebben hangulatba kerüljünk :)”

Az óra végén minden kedves résztvevő egy szuper egészséges ajándékcsomagot kap a The Bridge Magyarország, a Hester’s Life, és a Majomkenyér jóvoltából.

A nap menete:

9.40 – Érkezés
10.00 – 11.25 Flow gyakorlás, fókuszban az egyensúlygyakorlatokkal
11.25 – 11.45 Meditáció, relaxáció
11.45 – Vega svéd asztal, a következő ÚJ! menüvel:
– Cékla hummus
– Turbolya crakers, rozmaringos csicseri borsó patéval
– Frisé saláta gyömbéres körtével, mandulás narancs vinegrettel
– Fehér bab saláta, petrezselyem olaj, karamellizált csicsóka, napraforgómag
– Gyümölcssalis labneh
– Aszalt sárgabarackos házi kenyér
– Kávé, te, limonádé igény szerint

Beugró: 5500 HUF

Matracot, illetve a meditáció+relaxációhoz egy vastagabb pulcsit, vagy pokrócot, ha szükség van rá, ülőpárnát, vagy jógatéglát vigyünk magunkkal. Ha a matracot nagyon nem tudjuk megoldani, írjunk nyugodtan Petrának, a készlet erejéig igyekszik segíteni 🙂

Mivel a helyek limitáltak, ha szeretnénk résztvenni, írjunk a következő mail címre: szappan.petra@gmail.com. Ha valamiért még sem tudnánk elmenni, szóljunk időben, hogy más résztvehessen az órán.