Füst és Buborék Xmas: #viddhaza csuda csülök csomag a családnak – Előrendelés: december 19-ig

Nem akarsz hosszasan ácsorogni a konyhában a tűzhely fölött? Helyette inkább rohangálnál még mindenféle haszontalan szuperfontos ajándékért plázákba, adventi vásárokba, kínai butikokba? Tedd, és bízd a karácsonyi menüt Czinege úrra és Stoller Marcira, avagy rendeld meg tőlük december 19-ig életed karácsonyi csülök-menüjét!

A karácsony baromira nem vicc, már ami az étkezést illeti. A környezetvédelem érdekében legyen papírmasé karácsonyfád parafadugó díszekkel, égők helyett használj gyertyát – a lakás felgyújtását lehetőleg mellőzve – , meg akár hurkapálcázz, Sulifixezz össze valami handmade ajándékot a plázás hülyeségek helyett a régi technikaórás 2-es tudásodat felidézendő. De ha nincs kedved vagy ha nem tudsz főzni vagy ha szimplán csak valami izgalmasra, klasszikusra, helyenként mégis Gastro-Hack-es, Céltorony Grill & BBQ-s csavarokkal tarkított ételre vágynál, akkor ez lesz a te csomagod.

A karácsonyi csomag tartalma 4 személyre: 1 nagy BBQ csülök, kétféle sült házi kolbász, 2 db “gesztenye” fokhagyma, maestro bio tepsis burgonya és sült hagyma, mindez egy nagy adag sült savanyú káposzta ágyon. Kiegészítve 4 adag, BBQ módon elkészített velencei almás mustárral, csípős paprikával, savanyított szilvával és bébi cukkinivel. Szintén a csomag része 4 adag Rum babá, azaz közismertebb nevén rumbaba desszert, agárdi magyar rummal készítve.

A karácsonyi csomag ára 4 személyre: 14.500 Ft/doboz

A karácsonyi csomag előjegyzése: december 19-ig, este 19 óráig tart.

Előjegyzést, megrendelést csak előre utalással tudnak rögzíteni.

Írj ide: hello@borganika.hu

Facebook-esemény: itt

***

Az átvétel időpontja és ünnepi rituáléja: 2018. december 22., szombat és december 23., vasárnap délelőtt 11 és 21 óra között a Food Convoy Kitchen, a Klauzál téri Vásárcsarnok első emeletén, ahol ünnepi menüvel is szolgálnak a helyiek.

Az ünnepi menü a helyszínen Czinege Tamás és Stoller Márton vezényletével:

  • Rozmaringos limettás marha consomme – 800 Ft/adag
  • Big Green Egg-ben készült marokkói bárányragu zöldséges kuszkusszal – 3200 Ft/adag
  • Narancsos diós citrom-tart – 900 Ft/db

Ajándék a La Marzocco Hungary támogatásával: ‘készítsd magad’-kávéélmény

A helyszínen kedvezményes áron vásárolhatóak az ünnepekre való tekintettel a Mitiszol? természethű buborékos tételei (cava, pezsgő és champagne), de készülnek vörössel, fehérborokkal és szörppel is.

(Fotók: Pixeltaster)