Hogy milyen a tél a Balatonon?

Forralt boros, borkóstolós, összeülős. A Márgában a Vörös Balaton alkalmából Kékfrankos-hangsúlyos vacsorát terveznek, a Pláne Badacsony borteraszon újra családias kóstolóra lehet ellátogatni, és közben kérdezni, beszélgetni, Badacsony pedig egész télen rengeteg programmal és tárt karokkal vár.

PLÁNE PÉNTEKEK – Ujvári Vivien és Friedrich Dani kóstoló – 11.24. – BADACSONY

Adott két szemtelenül fiatal, mégis nagy tudással bíró borász: dolgoztak együtt korábban, ennek ellenére is jóban maradtak, úgyhogy szívesen mutatják be a Pláne Badacsony borteraszon egyszerre, egy este a legérdekesebb boraikat.

– UJVÁRI és Bagolykő Birtok közös borkóstoló Plánéban
– Badacsony, még Badacsony és egy pici Tokaj

Ujvári Vivien (A Lány a Legelegánsabb Olaszrizlinggel) személyében a Szent György-hegy és Tokaj is bekacsint ezen a pénteken:
Ujvári, Szürkebarát ’16 – Ujvári, Olaszrizling ’15 – Két tétel a tokaji Barta Pince-től, ahol Vivien készíti a borokat.

Friedrich Dani (Az Ember, Aki Mutatott Egy Olyan Rózsakő-t, Ami Tetszett) a badacsonyörsi boraival érkezik:
Bagolykő birtok, Olaszrizling, ’16 – Bagolykő birtok, Birtok Rózsakő ’16 – Bagolykő birtok, Válogatás Rózsakő ’16 – Plusz egy meglepetés a végére.

A 8 tételes kóstolósor ára 3.500 Ft lesz, mely tartalmazza a borokat és a borok mellé felszolgált falatkákat.

Foglalás az ismert elérhetőségeken lehetséges és ÉRDEMES.

VÖRÖS BALATON Kékfrankos vacsora a Szent Donát Birtokon – 12.02. – CSOPAK

December 2-án újra Vörös Balaton lesz a Jásdi borteraszon, ez a Balaton legfontosabb vörösboros mustrája. A közönségkóstolót követően a programhoz illő táblás menüvel készülnek a Márgában.

“Számunkra a klasszikus balatoni vörösbor egyik legszebb archetípusa a szép savakra, a gyümölcsre és a termőhelyi ízekre építkező kékfrankos! Ezért foglalkozunk a fajtával Tihanyban és ezért telepítjük Csopakon és a Káli medencében is. A menü fogásai mellé MAGMA kékfrankosunk több évjáratából és más kedvenc kékfrankosainkból válogatunk egy csokorral, hogy megmutassuk a fajtában rejlő erőt” – mondja Kovács Tamás, a Szent Donát Birtok borásza és tulajdonosa.

Részletek hamarosan a facebook-on!

Asztalfoglalás:
marga@szentdonat.hu
06209281181 (Cs-H / 12:00-21:30)