Exkluzív kerti party a Big Green Egg Magyarországgal – szept. 17.

Vasárnapi kerti party Big Green Egg őrültekkel, voltaképpen a műfaj legjobbjaival, számos finomsággal a Pálvölgyi Barlang füves placcán. Szeptember 17-én a Flavour Fair-en a grillezésé és a bbq-é lesz a főszerep, mellette pedig természetes italokat, söröket és borokat lehet majd kóstolgatni.

fotó: PIXELTASTER

Az év legízesebb vasárnapja, szabad ég alatt Big Green Eggek és barátok között. A szakma legjobbjai, a Zöld Tojás hazai legjobb ismerői készülnek meglepetésekkel, finom falatokkal. Ha kóstoltad azért, ha még nem, akkor azért kihagyhatatlan. (A résztvevők száma limitált!)

A részvételi díj tartalmazza a rendezvényen készített ételek kóstolását és az italfogyasztást.

Mi az a Flavour Fair?

A Big Green Egg Flavour Fair az otthoni kerti parti idealisztikus megvalósítása, de egy hangyányit mégis másként. Egy kicsit nagyobb, egy kicsit mindenki házigazda, de a családias hangulat és légkör ugyanaz. Itt mindenkinél van közös kapcsolódási pont, a Big Green Egg és a jó ételek szeretete. A Flavour Fair a kerti sütögetés, a barátok, a faszén illata, a BBQ, a grillezés és a közös szenvedély – a gasztronómia rácsra dobott ünnepe ez.

2016-ban több mint 200 Big Green Egg rajongó és vendég vett részt a Flavour Fairen. Egy családi nap, játszóházzal és programokkal a gyermekeknek, nekik készült ételekkel, emellett italokkal és különleges falatokkal a felnőtteknek.

Tavaly a kiállítók között szerepelt a Budaörsi Halpiac Tischler Petrával; a Tantival Michelin-csillagot szerző Heiszler Olivér; Czinege úr és csapata; az azóta már megnyílt, Serényi Zsolttal felálló BpBARbq és a Briquette duója; a Céltorony Grill és BBQ, a hazai bbq egyik élharcosa; a Nyárspolgár Adorjányi Máriusszal; és nem utolsó sorban állandó Big Green Egg-estjeink helyszíne, a Kitchen Factory. A söröket az Etyeki Sörmanufaktúra, borokat a Terra Hungarica, a párlatokat a Monogram poharazta.

fotó: PIXELTASTER

A posztszovjet sasliktól, a burgereken és focacciákon át, a melegen füstölt halakon keresztül a paelláig szerteágazó finomságokkal várták az érdeklődőket. Természetesen minden a Big Green Eggekben készült. a szervezők azt ígérik, idén minderre rátesznek még egy jó nagy lapáttal.

Az eddigi FF 2017 résztvevők (folyamatosan frissül):

1 Csepp Pálinka
BK518
Black Swan Budapest
Bp BARbq
Briquette
Budaörsi Halpiac, The Fishmonger
Céltorony Grill & BBQ
Gastro-Hack (Czinege Tamás és csapata)
ESCA x TÁBLA
Etyeki Sörmanufaktúra
Grapoila
Kitchen Factory
La Marzocco Hungary
MOM Leroy
Vylyan Pincészet
Terra Hungarica

fotó: PIXELTASTER

A legfontosabb tudnivalók:

Mikor? 2017. szeptember 17., vasárnap
Hol? Budapest, Pál-völgyi Barlang
Meddig? 12-17 óráig
Jegyár? 25.000 Ft, all inclusive

A jegyvásárlást az utalások beérkezésének sorrendjében tudják elfogadni. Jegyvásárlás >>> ITT!

***

A jegyvásárlással hozzájárulsz, hogy a “Big Green Egg Flavour Fair 2017” rendezvény dokumentálása és népszerűsítése érdekében a helyszíneken dolgozó fotós/videós rólad vagy veled együtt érkező vendégeidről kép- és hangfelvételt, illetve filmet készítsen vagy készíttessen, és azokat a nyilvánossághoz közvetítse/közvetíttesse.

Figyelem! A helyszínen nem lesz jegyárusítás, csak elővételben lehet jegyeket vásárolni!

Gyermekjeggyel a rendezvény 10 éves korig látogatható!

További infók: itt