Egytőről Borozás – a teraszon – aug. 17.

Egytőről Borozást rendezünk a 0,75 bistro teraszán, amely eseménynek ezúttal több apropója is akadt. Egyrészt szeretnénk újra vendégül látni benneteket, hogy ismét együtt kóstolgassuk a Kárpát-medence remekeit. Másrészt új tagokkal bővült (most már nem is olyan kis) közösségünk. Mint azt korábban beharangoztuk, Sebestyén Csilla és Csaba mellett a jövőben a Pálffy család is készít számunkra, számotokra Egytőről-bort, így hát a 0,75 teraszán velük is találkozhattok majd augusztus 17-én.

De találkozhattok új borbár tagjainkkal is, a pécsi Eleven – Bor&Tapas Bárral, a szombathelyi Cuvée Borszaküzlet&Bárral, valamint az 5. kerületi Carpe Diemmel. A teraszt sétáló kóstolóra rendezzük be: minden tag kap egy kis standot, ahol 2-2 Kárpát-medencei bort fog bemutatni – így összesen tehát 22 féle tétel vonul fel.

A borok listáját hamarosan közöljük, még agyalunk egy kicsit, hogy pontosan mikkel készüljünk, de azt már most megígérhetjük, hogy a felhozatal hasonlóan színes lesz, mint a legutóbbi közös estünkön.

És természetesen fogunk zenélni is, a korongokat Dj Nova Gravity pörgeti majd. Ha pedig megéheznétek, a 0,75 bistro étlapjáról válogathattok kedvetekre (lásd: itt).

Belépő: 3000 Ft

Az Egytőről csapat egy része

Várunk benneteket nagy szeretettel, és hamarosan jövünk az újabb infókkal!

Kiállítók:
Pálffy – Köveskál
Szekszárd Sebestyén Pince
0,75 bistro
Palack
Andante Borpatika
Cuvée Borszaküzlet és Borbár
Eleven – bor&tapas
VinoPiano-Borbár/Wine Bar
Tasting Table Budapest
Doblo Wine & Bar
Carpe Diem Borbár