Csopakra tart a Czinege-féle Big Green Egg Karaván – júl. 20-21-22.

Mini Green Egg fesztivált tart a Wine Flow és Czinege úr a csopaki Szent Donát Birtok borteraszán, méghozzá harom napon keresztül. Grillezünk, füstölünk, de bemutatunk két új bort is a pincészettől, amelyek itt lesznek először kóstolhatók. Tartsatok velünk július 20-21-22-én, izgalmas lesz!

Egy háromnapos kitelepülésre, ha úgy tetszik, minifesztiválra kaptunk meghívást a Szent Donáttól, melynek lényege, hogy július 20-tól 22-ig (csüt-pé-szo), minden nap 17:00 órától 22:00 óráig folyik a kis gasztroshow a birtok borteraszán és füves placcán, a lélegzetelállító és megunhatatlan csopaki panoráma díszletével. Czinege egy hús- és egy halétellel készül, én magam pedig néhány remek kis borsorral, köztük két új, a nyárra hangolt Szent Donát borral.

A mulatság az organikus szemlélet jegyében telik majd, legyen szó az alapanyagokról, a debütáló borokról vagy épp a lebomló, komposztálható tányérjainkról és evőeszközeinkről. A húsok és a halak a Bakony és a Balaton környezetéből, a köretnek valók a birtok fűszer- és zöldségkertjéből fognak érkezni, Czinege pedig ezekből fog valamit összerámolni a maga csokornyakkendős-fekete gumikesztyűs módján. Annyit elárulhatunk, hogy a Big Green Egg-ekkben 5-8 órás, alacsony hőfokú cirkusz parázslik majd.

A csomag, amit kínálunk ebben a remélhetőleg napfényárban úszó három napban:

– 3 pohár Szent Donát bor (egy rozé és két meglepetés tétel);

– 1 tál hús- vagy halétel grillezett zöldséggel vagy gyümölccsel;

– 1 La Marzocco kávégépben elkészített kávé vagy jeges kávékoktél;

– 1 pohár mentás vagy levendulás limonádé;

– pékárú.

A csomag ára: 5.500 forint.

A rendezvény során a borterasz előtti füves placc nyugágyait, leterített piknikplédjeit tudjátok majd elfoglalni, nagyjából érkezési sorrendben. Árnyékolókról gondoskodunk, és persze bor is lesz bőven. A Szent Donát 2015-ös borait szintén tudjátok kóstolgatni, ahogy palackos vásárlásra is lesz lehetőségetek mind a régi mind az új tételek esetében.

További infók:

info@szentdonat.hu

(20) 352 5560