Indul a Czinege-Wine Flow gasztroturné!

Czinege Tamás és a Wine Flow stábja hivatalosan is összeáll egy több állomásos, országos gasztroturnéra, amely során a Big Green Egg-ekben készült ételeké lesz a főszerep. A nyáron jó pár borászatnál megfordul majd a kis karavánunk, de amire már most felhívnánk a figyelmet: idén ősztől a Reketye nagytarcsai főzdéjében rendszeresen fogunk sütögetni, sört főzni és kóstolgatni. Csatlakozni ér!

fotó: innen

A Big Green Egg-ekkel, La Marzocco kávégéppel és a történések dokumentálásához néhány Olympus géppel felszerelt karavánunk ősztől állandó helyszínről (is) jelentkezik. A Reketye Brewing Co. nagytarcsai bázisáról rendszeresen, meglehet, hogy hetente fogunk jelentkezni. Azazhogy ide várjuk majd azokat a kedves delikvenseket, akik egy kiscsoportos foglalkozás kereteiben szeretnének belelátni a kisüzemi sörfőzés rejtelmeibe, és a sörkóstolgatás mellett valami rendes harapnivalóra is igényük támadna.

A sörfőzés elméleti oktatását és magát a kóstolást is a Reketye első embere, Midvolt Zoli fogja levezényelni, mi pedig közben a Green Egg-ek grillrácsán matatunk majd. A félnapos Reketye-kaland egy biztos alapismeretet kíván nyújtani, amellyel azért már bátran el lehet lavírozni a sörök világában. A részletekkel jövünk majd később, egyelőre a Balatonra szólít bennünket mindenféle kötelesség.

A Reketyénél megejtett látogatásunkról itt is találtok néhány képet.

Midvolt Zoltán – fotó: Kató Boglárka 

fotó: Kató Boglárka

Czinege Tamás – fotó: Kató Boglárka