Organikus borok mustrája a DiVino Gozsduban – márc. 1.

8 borász, 16+ tétel: organikusan művelt szőlőből készült borok, organikus gazdálkodás, előnyök, nehézségek, különbségek, különlegességek. Idén egy új standdal, egy vendégországgal is gazdagodik a kóstoló: 3 osztrák pincészet organikus borait is kóstolhatjátok.

Juniborászok: HERNYÁK Tomi, KIS Tamás, PFNEISZL Katrin, DEMETER Endre, WILLE_BAUMKAUFF Stefán, Franz WENINGER, GERE Andrea, ÁRVAY Angelika

Vendégország: Ausztria

Idén először – hagyományteremtő céllal – a rendezvény kitekint a határon túlra. Nem túl messzire, a sort jó szomszédunkkal, Ausztriával kezdik majd, ahonnan Kamocsay Ákos kalauzolásával az alábbi három tétel lesz kóstolható:

FRITSCH Riesling Wagram 2015
JURTSCHITSCH Grüner Veltliner Stein 2015
FEILER Blaufränkisch Umriss 2013

Belépő: 3000 Ft + 500 Ft pohárletét, mely visszaváltható távozáskor
A bevételből, mint minden évben a Junibor Egyesületet támogatjuk.

Március 1. // 18:00-20:00

FACEBOOK EVENT: itt