Dűlőre futunk a Badacsonyban! – aug 27.

Futás, Balaton, nyár és jó borok…  Idén először, augusztus 27-én (szombaton) a Stádium Egyesület és a Laposa Birtok szervezésében egy jótékonysági futó eseményen körbefuthatod a Badacsony-hegyet!

dulore-futunk-laposa-vuleta

A Laposa testvérek, Zsófi (j) és Bence, valamint kereskedőjük, Vuleta Réka évek óta futnak versenyszerűen – Fotó: Feelusion Foto Studio and Gallery – Molnár Bence

A Dűlőre futunk elnevezésű rendezvény 12 kilométeres távját teljesítheted egyéniben vagy 3 fős váltóban. (A váltóban az egyes szakaszok 3, 4, illetve 5 kilométeresek. Egy váltó legfeljebb egy fő egyéni futót is magába foglalhat.) Az augusztus 15-ig nevezők technikai pólót kapnak ajándékba, amely a helyszínen vehető át.

Futás közben mindenképp ajánlott lesz a nézelődés is: a pálya a futók elé tárja a Badacsony és a Káli-medence számos szépségét, dimbes-bombos kanyarokkal és gyönyörű panorámával a környező tanúhegyekre, valamint a Balatonra. Az útvonal összesen 102 méter szintkülönbséget rejt, a befutó a dűlők tetejéről kellemes lejtőn vezet vissza – egy fröccs-frissítő után – a célba.

A jótékonysági futás nevezési díjaiból a szervezők egy badacsonyi óvodát és általános iskolát, valamint egy balatoni gyermekotthont támogatnak.

További infók: itt.

Az esemény Facebook-oldala: itt.

Nevezés: itt.