Taste Hungary: Jelentkezz bortúra idegenvezetőnek

bortura

Jól képzett, szakszerű és lelkes bortúra idegenvezető kerestetik szabadúszó pozícióba, a Taste Hungary csapatába, amely ma Magyarország egyik vezető túraszervező vállalkozása a gasztro- és borturizmus terén.

Kiscsoportos (maximum 6 fős) és privát egésznapos bortúráikkal rendszeresen látogatnak el az ország legkiválóbb borvidékeire. Vendégeik jó része először jár Magyarországon, így a megfelelő idegenvezető nem csak átadja a magyar borokat illető információt, de tőle telhetően életre is kelti azt – így téve a magyar gasztronómia, borok és kultúra örök rajongóivá vendégeit.

A túravezető feladata hogy megtalálja az információ-átadás és a szórakozás közötti tökéletes egyensúlyt, miközben ő közvetít a vendégek és a borászok, pincérek, illetve a túra minden más szereplője/állomása között. Rajta múlik hogy minden zökkenőmentesen és az időrendnek megfelelően történjen a túrán, és hogy az ügyfelek elégedetten (és sok új tudással!) távozzanak a nap végén. Bármilyen, a túra során felmerülő váratlan probléma gyors és hatékony megoldása szintén az idegenvezető felelőssége. www.tastehungary.com

Jelentkezz, ha:

– szenvedélyes rajongója (és ismerője!) vagy a boroknak és mindennek, ami borral kapcsolatos. A borágazati munkatapasztalat előnyt jelent!
– magas szintű borászati szaktudás birtokában vagy (lehetőleg WSET oklevél, vagy ezzel egyenértékű egyéb oklevél ill. munkatapasztalat)
– szeretsz új emberekkel találkozni és beszélgetni, és szívesen megismerteted őket a magyar borokkal
– dolgoztál vagy tanultál már külföldön – így könnyebben el tudod magyarázni és érthetően kontextusba helyezni a magyar borokat olyanok számára, akiknek ez újdonságot jelent
– ügyelsz a részletekre, és kiváló szervező vagy
– lelkes, ambiciózus, nyitott, barátságos és pörgős egyéniség vagy nagy adag kezdeményezőkészséggel, akinek mindig a vendég a legfontosabb
– folyékonyan beszélsz angolul és magyarul (szóban és írásban)
– a turizmus-háttér előnyt jelent
– időnként tudsz hétvégén is dolgozni
– jól kommunikálsz írásban és szóban is, és nem jelent gondot emberek előtt beszélni
– csapatjátékos vagy, akit a pozitív hozzáállás jellemez

Ez a hirdetés nem neked szól, ha:

– teljes munkaidős állást keresel. Ez egy szabadúszó pozíció, és a turizmus erősen szezonális iparág. A megfelelő jelölt saját projektekjei/munkái mellé keres kiegészítő tevékenységet.
– kényelmetlennek éreznéd, hogy egy egész napot borbarátokkal beszélgetve kell eltöltened!
– nem vagy megbízható és pontos
– gondot okoz hogy kontextusba helyezd, összehasonlítsd a magyar borokat a világ többi részének boraival

Amiért megéri:

– Versenyképes fizetés
– Rugalmas beosztás
– Magas borravalók
– Most komolyan: ez az egyik legélvezetesebb munka, amit egy borbarát el tud képzelni magának!
– Teljes napok Tokajban, Egerben, Villányban, stb.; remek borok és ételek, pincetúrák, és nagyszerű társaság

Így jelentkezz:

Úgy érzed, Te vagy a tökéletes jelölt? Mindenképp átnézik majd a CV-d, de ennél sokkal fontosabb lesz a kísérő leveled, amelyben saját megfogalmazásodban szeretne a cég arról olvasni, hogy miért szeretnéd megkapni ezt a munkát és miért válasszanak pont Téged! Mesélj magadról, releváns tapasztalataidról, az érdeklődésedről és a képességeidről. A Taste Hungary kéri, leveledet ANGOLUL fogalmazd meg, és az önéletrajzoddal együtt küldd el a carolyn@tastehungary.com e-mail címre. (Telefonon sajnos NEM fog tudni több információt adni a cég, így kérik, hogy minden esetben használd a fenti címet.)