Szabadúszó túravezető kerestetik városi gasztro- és borsétákhoz!

A Taste Hungary megint bővül, ezért plusz egy fő túravezetőt szeretnének felvenni, aki folyékony angoltudással rendelkezik, valamint szenvedélyes ínyenc és borbarát. Siessetek, tavaly is gyorsan elkelt a pozi.

Széchenyi_Chain_Bridge_in_Budapest_at_night

A Taste Hungary üzemeltetői azt mondják, tavaly a Wine Flow-ra feltett álláshirdetésen keresztül találták meg új kollégájukat, akit azóta is szeretnek, imádnak – de mindezt csak részben említem azért, hogy fényezzem magunkat (bődületes látogatottsággal rendelkezünk!!). Ezzel leginkább azt szeretném jelezni, hogy bátran küldjetek álláshirdetést, kitesszük örömmel. Ezzel kapcsolatban ide írhattok: nemeth.richard@wineflow.hu.

És akkor a Taste Hungary jelen melójáról:

AZ ÁLLÁSRÓL

Ez egy szabadúszó pozíció. A túravezető feladata 3-4 órás, gasztro- és bor tematikájú sétatúrák vezetése lesz Budapesten. Olyan jelentkezők részére ajánljuk ezt lehetőséget, akik szeretnének egy új, dinamikus, nemzetközi és világszerte elismert túraszervező céggel dolgozni, mely különösen fontosnak tartja a vendégek nyújtott magasszintű szolgáltatást. Az állás versenyképes fizetéssel jár (amit természetesen kiegészít a vendégektől kapott borravaló). A szükséges képzést biztosítjuk.

JELENTKEZZ HA:

 • szeretsz új emberekkel találkozni és beszélgetni, és szívesen megismerteted őket a magyar kultúrával. Ehhez legjobb, ha nyitott, barátságos és pörgős egyéniség vagy!
 • dolgoztál vagy tanultál már külföldön – így könnyebben el tudod magyarázni és érthetően kontextusba helyezni a magyar konyhaművészetet és borászatot olyanok számára, akiknek ez újdonságot jelent
 • nagy rajongója (és ismerője!) vagy a magyar konyhának és boroknak. Mindenképp plusszpont, ha gasztro- vagy borászati, vendéglátói, ill. turizmussal kapcsolatos tapasztalat vagy szaktudás birtokában vagy.
 • ügyelsz a részletekre, kiváló szervező és problémamegoldó vagy, és nem hiányzik belőled a kreativitás sem.
 • használsz számítógépet, láttál már Google-alapú alkalmazásokat, és nem idegen tőled a technika világa sem
 • folyékonyan beszélsz angolul és magyarul (szóban és írásban). Mindenképp jelezd, ha más nyelveket is beszélsz!
 • a turizmus-háttér előnyt jelent. Esetleg képesített idegenvezető vagy?
 • tudsz hétvégén is dolgozni.

HA FELKELTETTÜK AZ ÉRDEKLŐDÉSEDET, ÍGY JELENTKEZZ:

 • Kattints a linkre: https://tastehungary.recruiterbox.com/jobs/fk0hkb8. Szükséged lesz egy angol nyelvű CV-re, és egy szintén angol nyelvű kísérő levélre, melyben leírod a magyar konyhaművészettel és borokkal kapcsolatos tapasztalataidat és viszonyodat. Mindenképpen fejtsd ki, miért szeretnél velünk dolgozni, mit osztanál meg Budapestről és a magyar ételekről az idelátogató turistákkal.
 • Arra kérünk, böngészd végig a honlapunkat (www.tastehungary.com), hogy megismerkedj a túráinkkal mielőtt a jelentkezés mellett döntesz!
 • Telefonon vagy e-mailen sajnos nem tudunk több információt adni (vagy a jelentkezésedet elfogadni), kérlek minden esetben használd a fenti linket!

A TASTE HUNGARY-RÓL

A 2008-ban alapított Taste Hungary Magyarország vezető gasztronómiai és bortúrákat szervező vállalkozása. Munkánk során az idelátogató utazókat ínycsiklandó, autentikus és informatív kalandozásokra invitáljuk a konyhaművészet és a bor világában. 2014-ben elnyertük a Drinks Business szakmai lap díját (Drinks Business award) “a bor– és párlatturizmus fejlesztése területén elért kiemelkedő teljesítményért” kategóriában (Best Contribution to Wine & Spirits Tourism), majd 2015-ben ismét a jelöltek körében találtuk magunkat. A Taste Hungary csapata szintén 2014-ben nyitotta meg Budapesten a Tasting Table nevű független borszaküzletet, mely egyben kóstolóteremként is működik. A következő hónapok és évek alatt rengeteg új ötlet és terv megvalósítása áll előttünk – úgy véljük, hogy a megfelelő ember sokrétűen kapcsolódhat a munkánkba, és együtt növekedhet a céggel. További információért kérlek látogass el honlapunkra: www.tastehungary.com