Egyedülálló olasz vacsoraest Mádon – jan. 30.

2016. Január 30-án a Gusteau Kulináris Élményműhely történetének egyik legizgalmasabb borvacsorájára kerül sor. A mádiak sztárvendége nem más, mint Anna Maria Barbieri, aki egyenesen Modenából érkezik, és akinek ételeit többek között Luciano Pavarotti is imádta. A népszerű Mamma, a modenai Antica Moka étterem séfasszonya és Horváth Gábor közösen készít menüsort ezen a különleges estén. Az estről természetesen nem hiányozhatnak a Szent Tamás Pincészet borai és egyéb érdekességek sem.

mamma

Anna Maria Barbieri és Horváth Gábor

A részletes bor és menüsor:

Szent Tamás – Mád Furmint 2013
Parajos tortácska, parmezán espuma, ropogós pancetta

Szent Tamás – Percze Hárslevelű 2012
Házi tortellini, parmezán krém, parmezán kosárban

Szent Tamás – Percze Furmint 2013
Branzino, pontytejes házi tészta, füstölt tejfölhab

Szent Tamás – Szent Tamás Furmint 2011
Gyöngytyúk melle, krémes polenta, paradicsom

Lassan párolt malac, zöldségek

Szent Tamás – Aszú 2009
Mádili 2016

***

Helyszín: Aszúház, Mád
Időpont: 2016. Január 30. 19:00
A borvacsora ára: 30.000 Ft / fő – Sofőr vagy gyermek jegy borkíséret nélkül: 20.000 Ft / fő
Jelentkezni lehetséges: info@gusteaumuhely.com

(X)