Mádi Szilveszter 2016

Különleges bor- és gasztronómiai élményben lehet része annak, aki a szilvesztert Mádon, az Aszúházban szeretné eltölteni. Horváth Gábor, a Gusteau séfje klasszikus szilveszteri fogások újragondolt verzióit varázsolja majd a tányérokra, a borokat pedig a Szepsy Pincészet és a Szent Tamás Pincészet fogja szolgáltatni.

szilvi

Az est során fellépnek a Táncláz Tánciskola művészei, a zenei programot pedig DJ Zsolti szerkeszti, az újévi kívánságok jegyében. Az ételekről Horváth Gábor séf és kulináris csapata gondoskodik, a bormenüt a Szepsy Pincészet és a Szent Tamás Pincészet remek borai alkotják.

Részletes menüsor

Vendég fogadó:

– Ropogós malacfül, sütőtök

Előételek:   

– Borjú kocsonya, füstölt borjúnyelv, cékla,

– Pankomorzsás nyúlmáj, lencse, kecskesajt, birsalma, kelbimbó

A svédasztal szilveszteri fogásai: 

– Dupla szarvas erőleves

– Malacsült, édesköményes káposzta, karottás burgonya

– Sertésszűz hálóban, édesburgonya tócsni, rukkola

– Bárány csülök, korianderes gombák

Desszert:   

– Szilva, mogyoró, fehér csokoládé, balzsamecet

Éjféli finomság:    

– Korhely leves

Borok

  • MÁD Furmint Száraz ’14
  • Szent Tamás Percze Hárslevelű ’13
  • Szepsy Szepsy Furmint Száraz ’09
  • Kishegy Pezsgő ’11 (éjféli koccintáshoz)

***

A teljes program ára: 25.000 Ft (mely tartalmazza a belépőjegyet, a szilveszteri vacsorát, az éjféli ételt és a válogatott borsort – 1dl/tétel)

Jelentkezés

e-mailen: info@gusteaumuhely.com

telefonon: +36 30 639 00 60

***

Időpont: 2015. December 31. 20:00

Helyszín: Aszúház, 3909 Mád, Batthyány u. 53.

gusteaumuhely.com

www.facebook.com/events/209317926067503