Mádi Márton Napi Bál – nov. 21.

Az idén nyílt Aszúház ad otthont 2015-ben a november 21-én rendezendő Mádi Márton Napi Bálnak, melyen Horváth Gábor, a Gusteau Kulináris Élményműhely séfje készít liba fogásokat a Szent Tamás Pincészet boraihoz. A jó hangulatról Miczura Károly prímás és öt fős zenekara gondoskodik.

aszuhaz_martonnap_pr

A csúcsgasztronómiai élményeket ígérő Mádi Márton Napi Bálon a 100 tagú cigányzenekar zenészei – Miczura Károly és öt fős zenekara – jóvoltából több stílusban csendülnek majd fel örökzöldek. A libavariációkat ezúttal is a Gusteau séfje, Horváth Gábor készíti, párosítva azokat a Szent Tamás Pincészet boraihoz.

Menüsor:

  • Rozmaringos mézes sült tök
  • Libatöpörtyűs pogácsa
  • Libapástétom, birs, zöldek
  • Tépett liba hús, burgonya lángos, lilahagyma
  • Dupla liba erőleves, májas húsos palacsinta
  • Párolt libamell, knédli, krém mártás
  • Konfitált libacomb, narancsos káposzta, karottás burgonya
  • Libazúza pörkölt, pásztor tarhonya
  • Sült diós-almás clafoutis, sorbet

Borsor:

  • Szent Tamás – Újbor 2015
  • Szent Tamás – Mád Furmint 2014
  • Szent Tamás – Percze Hárslevelű 2012
  • Szent Tamás – Mád késői szüret 2013

Részvételi díj

12.000 Ft mely tartalmazza a belépőt és a több fogásos vacsorát borkísérettel.

Jelentkezés

info@gusteaumuhely.com
+36 30 374 06 92

Facebook-esemény >>> itt.

(x)