Wine Flow + ETAP és barátaik a BorJour Klasszikon

A szeptember 25-i, szokásosan a Manna étteremben tartott BorJour Klaszikon ezúttal egy, az ETAP borbáréval közös standján fogok ezt-azt kóstoltatni, két fiatal, borásszal együtt.

etapos-wf

Merthogy az ETAP-pal mostanában amúgy is együtt dolgozom ilyen-olyan téren, és arra jutottunk, hogy mivel a szeptember 25-i BorJour Klasszikon a szervezők amúgy is a borbároknak és a borkereskedéseknek adnának bemutatkozási lehetőséget, éljünk vele.

Ez egész pontosan azt jelenti, hogy az ETAP őszi-téli borlapján már ott szereplő etyeki Szépvölgyön ÁT pince és a mátrai Kerekes Szőlőbirtok és Pincészet tételei mellett 25-én egy Wine Flow-válogatással is találkozhattok majd, amely válogatás borai szintúgy borlap-aspiránsok. Ezen utóbbiakat hadd ne lőjem még le, legyen elég annyi, hogy vörösek lesznek. A Szépvölgyön ÁT-tól Imre Ádám prezentálásában egy Zöldsárga névre hallgató cuvée-t meg egy remek zöldveltelinit ismerhettek majd meg (mindkettő 2014-es), míg Kerekes Tomi a ’13-as, szerintem pazarul sikerült rajnai rizlingjét és a most pénteken debütáló, új hárslevelűjét hozza magával.

Kiállítók:

ETAP Borbár, Holnap ott a bor borkereskedés, Katona Borház, KisBécs – Ausztria borai, Olaszrizling Október, Open Hungary, RegalVino, Vino Piano

Gasztrósok:

Balambér Háza, Bonbonier és Zsokolat, Budai Pékség

Infó és regisztráció:

www.borjour.hu és info@borjour.hu