Demeter Csaba kapta az év bortermelője díjat Egerben

Egerben a 17. alkalommal választották meg az év bortermelőjét, mely címet ezúttal a helyi hegyközség kilenc tagú választmánya Demeter Csabának ítélt oda.

demeter-csaba

Demeter Csaba

Mint arról a Mandiner.bor beszámolt, Demeter Csaba csütörtökön vehette át eddigi munkásságáért a legrangosabb borvidéki kitüntetést. “A Demeter Pincészet számára a számos külföldi és hazai díj után különösen fontos elismerés ez, hiszen ez a közvetlen környezet visszaigazolása, hogy jó úton járnak” – olvasható az oldalon.

A cikkből kiderül: “az év egri bortermelője olyan borosgazda/borász lehet, aki jó borokat készített és azokat mindig szívesen bemutatta, eredményeket ért el borversenyeken itthon és külföldön, segítette és tanította, jó szóval bátorította társait, megbecsülte a szőlőtermesztők fáradságos munkáját, netán maga is termelt szőlőt. Pincéje példamutató rendről és tisztaságról árulkodik, ott mindig szívesen látja a betérő érdeklődőket, borait az egri bor hírnevéhez méltóan értékesíti jó áron és szép formában, ezzel elismerést szerez a helyiek körében és a nagyvilágban, megbecsüli társait, szóval és tettekkel védi és hirdeti az egri bor jóságát.”

Demeter Csabának ezúton gratulál a Wine Flow!