A pálinkakultúrával képben vagy?

Mert ha esetleg úgy érzed, lenne még mit fejlődnöd ezen a téren – akár vendéglátósként, akár mezei fanatistaként – , akkor a Spiritus Primus jóvoltából most lesz erre lehetőséged a főzde budapesti, Tátra utcai pálinkabárjában. A tematikus esteket Badics Katalin pálinkamester tartja márciusban és áprilisban, összesen négy alkalommal.

kortyabrosz22

A Spiritus Primus által kidolgozott ún. Korty-Abrosz

A témák:

• pálinkatörténet
• pálinkakultúra
• pálinkafőzés alapjai
• pálinka és gasztronómia
• pálinkakóstolás (5×2 cl pálinka) Korty-Abrosz használatával

A tematikus esték időpontjai:

  • Almatermésű gyümölcsök pálinkái (2015. 03. 13., 18.30)
  • Csonthéjas gyümölcsök pálinkái (2015. 03. 27., 18.30)
  • Szőlő- és törkölypálinkák (2015. 04. 10., 18.30)
  • Bogyós gyümölcsök pálinkái, ágyasok és házasítások (2015. 04.24., 18.30)

Házigazda: Badics Katalin okleveles pálinkamester

Helyszín: Spiritus Kávéház, Pálinka- és Borszaküzlet – 1136 Budapest, Tátra u. 12/B.

Tel: +36 1 796 7020, Mobil: +3620-959-3733

e-mail: hungarianspirit@spiritus.co.hu

Részvételi díj: 4.590 Ft/alkalom (Jó szomszéd kártya-kedvezményekről itt tudsz tájékozódni: www.facebook.com/spiritusprimus

A 4 alkalomra szóló bérlet: 15.000 Ft

(x)