Jubilál a Prestige Reserve

A Prestige Reserve Project rendhagyó módon ünnepli idén a 10 éves jubileumát. A kiváló borok aranycégéreként ismert védjegyből 2015-ben a borászatok 10 millió darabot royalty free – azaz védjegy használati díj megfizetése nélkül – szerezhetnek meg.

prestige-reserve

A májusban zajló megmérettetésre egy-egy borászat maximum 6 tétellel nevezhet, nevezési díj nélkül (határidő 2015.március 31.).

Doszpod László a Prestige Reserve Project irányítója szerin, ezzel a nagyléptékű kezdeményezéssel lehetséges azt elérni a 10 éves évforduló alkalmából, hogy a védjegy üzenete a kiválasztott borokon keresztül minél nagyobb számban jusson el a fogyasztókhoz, és így valóban közösen ünnepelhetnének a borászatokkal és a fogyasztókkal is.

A védjegyek 4 kategóriában kerülnek odaítélésre a szakmai zsűri által.

A borászatok mind a belföldi, mind pedig az export piacaikon jó hasznát vehetik a védjegyeknek. Az egyedülálló kondíciók még az érzékenyebb árkategóriában is lehetővé teszik az aranycégér bevetését, megkönnyítve a fogyasztók számára a vásárlási döntést a mára már komoly mértékben megnövekedett választékból.

A Prestige Reserve ezzel az akciójával a borok versenyében egyszerre áll a borászatok, a minőség és a fogyasztók oldalára, még nagyobb mértékben elősegítve a jó és kiváló magyar borok piaci érvényesülését.

Részletek: www.prestigereserve.hu