Buborék Fesztivál Ünnepi Kiadás – dec. 27-28.

A Buborék Fesztivál a buborékok élvezetéről szól, vagyis a champagne, a pezsgő, a prosecco és más szénsavas, habzóborok örömeiről. A dátum: december 27-28., a helyszín pedig a Duna Palota.

buborek-fesztival

fotó: innen

Miközben a hazai borkultúra az elmúlt két évtizedben látványosan fejlődött, a pezsgőfogyasztás még mindig a különleges alkalmaknak szól, ugyanakkor egyre több borászat dob piacra habzóbort, megjelent a proseccók, cavák választéka is a kis- és nagykereskedelemben, valamint az egyre gyarapodó borbárok kínálatában. A Buborék Fesztivál szervezői ezért úgy érezték, itt az ideje a fogyasztók szélesebb rétegeit is megismertetni a buborékos italok világával, és megbízható tájékozódási, kóstolási lehetőséget adni mindazoknak, akik most ismerkednek ezekkel a termékekkel.

Egyedülálló nemzetközi választékkal, a magyar borvidékek mellett az olasz, a francia, a spanyol, a dél-amerikai és az újvilági régiók palackozott italaival várnak benneteket a két nap során. A rendezvény ingyenes látogatható, a fizetés a standoknál történik.

Időpont: 2014. dec. 27-28.

Helyszín: Duna Palota – Budapest, Zrínyi utca 5.

További infók: itt.