Megújult a Táncoló Medve

Ripka Gergely borblogja, a Táncoló Medve új ruhát öltött. A régi felületre a letisztultság, az átláthatóság, a sallangmentesség volt jellemző, az új dizájnnal pedig mindez talán még hangsúlyosabb lett. Fenntartani viszont továbbra is szeretetből és napfényből fogja a szerző.

tancolo-medve

Ez lett a Táncoló Medve nyitóképe

Gergő jegyzi azt a nagy sikerű Tokaj-hegyaljai borkalauzt, amely kapcsán egy rövid interjút már én is megejtettem vele a Wine Flow-n. Jelennek meg írásai a Gault&Millaut-n, főállásban a Bortársaságnál múlatja az időt és túl azon, hogy a Táncoló Medvén mindent elkövet a Nagy Magyar Borkultúra épüléséért, újabban pedig Alkonyi László fiával, Alkonyi Kristóffal 13,5 neven a borvideó-blogolásba is belevágott.

A Táncoló Medve megújulása kapcsán a következő bejegyzés olvasható Facebook-profilján: “Sokáig kereste a Medve a helyét, de megtalálta. Volt tehát értelme öt éven át a sok pr-cikknek, fizetett tartalomnak, hirdetésnek, amit most is láthattok a Tancolon (se). A tartalom pedig változatlan: megvesztegetett, részrehajló és igazságtalan. Indokolatlanul terjengős, őszinte, szentimentális, mégis arrogáns. De továbbra is napfényből és szeretetből tartjuk fönn. Aki eddig nem kommentelt, az örökre bánhatja: mert ezentúl csak itt (tehát itt – a szerk.) lehet panaszkodni a színvonalra.”