BorJour Mád – máj. 23.

Na, ilyen se volt még nagyon. Május 23-án a BorJour kilép Budapest egérszürke betontömbjei közül és Hegyalja egyik legszebb településére, Mádra látogat egy busznyi emberrel. A bortúra fókuszában a Szent Tamás Pincészet áll, de az állomások között a Gusteau Kulináris Élményműhely és az Első Mádi Borház is megtalálható. Lesz dűlőtúra, bogrács parti és sok-sok remek bor!

mad-furmint

A részletes program:

9:30: Indulás az Ötvenhatosok tere (volt Felvonulási tér, a nagy homokóra környéke) parkolójából.

13:00: Érkezés Mádra. Fogadás, rövid bemutatók, beszédek.

  • A bor: Szent Tamás MÁD Furmint, 2012
  • Az étel: MÁD-burger
  • A helyszín: Mád, Hunyadi u. 2.


14:00 – 16:00: Dűlőtúra borkóstolóval (3 tétel kóstolása)

  • Az útvonal: Nyulászó Dűlő – Szent Tamás Tető – Nőtelen ház (l. nyitó oldali fotónk)
  • Az étel: A Nőtelen házba érve bogrács parti várja a csapatot!


17:00 – 19:30: A program fő kóstolója (Szent Tamás-, Szarka- és Balassa-borok)

  • A helyszín: A Szent Tamás Pincészet új feldolgozója (Mád, Hunyadi u 2.)


19:30: Visszaindulás Budapestre (várható érkezés: 22:15).

 

  • A fő kóstolón falatokat, borkorcsolyákat szolgálunk fel, de igény szerint lehetőség van helyben, az Első Mádi Borházban, vagy a szomszédos Gusteau Kulináris Élményműhelyben vacsorázni.


Az Első Mádi Borházban további, a kóstolósorokban nem szereplő tételek vásárolhatók.


***

További infók:

Belépő: 12000 Ft, mely tartalmazza az úti költséget, a programban feltüntetett borkóstolókat a Szent Tamás Pincészet, a Balassa Borászat és a Szarka Pince boraival, valamint az ételeket (MÁD-burger és gulyásparti)

Regisztráció: info@borjour.hu

Infók: www.borjour.hu