Mert a rozénak is kell egy fesztivál

De kell ám! Május 9-11-én a Gesztenyés kertben tartandó Rosalia-n tengernyi rozét kóstolhattok majd, akár csöndes, akár habzó kivitelben. A mustrával és a Törley-előadással inkább a szakmát, az Irie Maffia koncerttel, a széles gasztrokínálattal és a gyerekprogramokkal pedig inkább a nagyközönséget célozták meg a szervezők.

rose-2

MC Sena a házban

Több mint ötven borász borait, kiemelten a rozékat és a hozzájuk illeszkedő ételeket, desszerteket kóstolhattok majd az ingyenes fesztiválon a Gesztenyés kertben. A zenei színpadon mindhárom napon koncertekkel várnak titeket; MC Senával az élen fellép az Irie Maffia, a MagyarVista Social Club és az iLLfon gT is.

Hozd ki a gyerekeidet is!

Számos gyerekprogrammal is készülnek a szervezők. A kicsik a KRESZ-parkban elektromos kisautókkal próbálhatják ki, milyen autót vezetni és közlekedni. Megtanulhatják a kenyérsütés fortélyait, kézműves foglalkozáson parafadugókból készíthetnek játékot. Koncertekkel és zenés táncbemutatóval is szórakoztatják a gyerekeket.

Az ország legjobb rozéi egy helyen

A teljes rozékínálatot bemutatják az éves magyar rozémustrán: a borászok személyesen kínálják boraikat. A nagyobb szakmai elmélyülésre vágyók szombaton beiratkozhatnak a Törley Pezsgő Egyetem kóstolóval egybekötött előadására is. A mustrára és az előadásra elővételes jegyek válthatók – további infókért katt ide!