Rosalia 2014 – május 9-11.

A Magyar Szőlő és Borkultúra Nonprofit Kft. idén is megtartja nagyszabású tavaszi mustráját, immár bővített formában. A május 9-11. között megrendezett Rosalia-n a rozé borok mellett a pezsgőknek, de a jazznek és a gasztronómiának is nagyobb szerep jut. 

rosalia-2

Rozék és pezsgők a Gesztenyésben

Május 9-11. között a Gesztenyés kertben széles borkínálat, kiemelt rosé-paletta, gyöngyöző és habzó borok, valamint pezsgők várják a borkedvelőket. A borok mellett a street food ételek széles kínálata mutatkozik be. A Jazzy színpadon minden este koncert és éjszakába nyúló zene szórakoztatja a borozókat. Fellép az Irie Maffia, a MagyarVista Social Clkub és az  iLLfon gT. Az éjfélig mulatók szórakoztatásáról a Jazzy DJ-je gondoskodik. Vasárnap színes, vidám gyerekprogrammal várjuk a kicsiket: közös tánc, kézműveskedés, sütögetés, arcfestés, és mini KRESZ pálya kínál nekik szórakozást. Ha mélyebben szeretne elmerülni a rosék és pezsgők világában, látogassa meg a Rosé és Pezsgő Mustrát és a Törley Pezsgő Egyetemet.

Minden nap az első 100, poharat vásárló vendég, aki rosé színű ruhában érkezik, egy szál rózsát vagy cseppőrt kap ajándékba!

Nyitva tartás:

Május 9. péntek 14.00 – 23.00
Május 10. szombat 10.00 – 23.00
Május 11. vasárnap 10.00 – 21.00

 

A belépés díjtalan a kóstoláshoz 800 forintért logózott kristály kóstoló pohár vásárolható!

A Rosé és Pezsgő Kert fizetőeszköze a kóstolójegy

Helyszín: Budapest, 12. kerület, Gesztenyés kert

További infówww.borkulturakft.hu