Janus BorZsongás 2014 – május 1-3.

Az örömborok kimeríthetetlen forrásának borászata, a Janus Borház évi rendes Borzsongós ünnepségét tartja Május 1-2-3-án a Tenkes-hegyi szőlőjükben és présházukban. A programok skálája ugyanolyan széles és színes, mint a Janus borok célközönsége.
.
janus-1
.
Amíg napközben a szőlőbejáró borkóstolók, a bogrács és a fűben fekvés a főbb programpontok, addig az esti órákban fellép többek közt a Pannon Filharmonikusok borbarát különítménye.
Barabás Lőrinc jazz trombitás a tavalyi felejthetetlen produkcióját próbálja meg majd felülmúlni, de eljön Magyarország legexportképesebb rock zenekara, az Ivan & The Parazol és debütál a Janus színpadon a pécsi indie-folk formáció, a Rokokó Rosé is.
.
Természetesen késő estig tartó táncért felelős lemezlovasok sem maradhatnak el Dj Viage és Dj Dynastar személyében.
.
A Janus minden évben gondoskodik vendég borászokról is. Idén a pécsi Szabó Zoli és a soproni Sterlik Dávid kapták a megtisztelő feladatot hogy személyükkel és boraikkal emeljék a rendezvény fényét.
.
Hangulatvideó a 2012-es Janus BorZsongásról
.

Az elmúlt évek tapasztalatai alapján kihagyhatatlannak tűnő program sorozatról bővebb információt itt kaphatnak és a +36 20 9999885-ös telefonszámon.